Review: Glenn Lechat (België)

Review: Glenn Lechat (België)

janvier 06, 2020

Review: Glenn Lechat (België)

"Ik wou geen saaie, doorsnee elektrische fiets, hij moest opvallen tussen de rest. Na wat research kwam ik uit bij de Unimoke van Urban Drivestyle. Door de eindejaaractie die ze op dat moment hielden kon ik hem met een korting bemachtigen en stond hij 2 weken later al te blinken in m’n living. Ik voelde mij net als een klein kind in een snoepwinkel.

In het begin dacht ik enkel een fiets gekocht te hebben, maar dat is naast de heuse Unimoke-community gerekend. Alle Unimokes zijn in eerste instantie dezelfde, maar door de ruime hoeveelheid accessoires en persoonlijke inbreng die je eraan kan toevoegen is elke Unimoke uniek. Momenteel zijn de meetings vooral nog in Duitsland, maar België en Nederland volgt binnenkort zeker ook!

Het grootste voordeel is dat ik mijn woon-werkverkeer ermee kan doen, 32km heen en terug langs de Schelde zorgt voor een ontspannen gevoel na een drukke werkdag. De zitpositie, de dikke banden en de elektrische ondersteuning zorgen voor een heel groot rijplezier. De fietsvergoeding is goed meegenomen natuurlijk :D

Ik heb niet enkel ontdekt hoe leuk fietsen is, maar blijkbaar had ik ook nog een verborgen passie om fietsmaker te worden. De Unimoke heeft mijn leven veranderd, ik heb er ondertussen zelfs al een Instagrampagina (@Whileytheunimoke) en een tattoo aan overgehouden."
Voir l'article entier

Les 5 avantages principaux du vélo à assistance électrique
Les 5 avantages principaux du vélo à assistance électrique

mai 28, 2020

Voir l'article entier

5 raisons pour lesquelles la pratique du vélo électrique est bon pour la santé
5 raisons pour lesquelles la pratique du vélo électrique est bon pour la santé

mai 28, 2020

Voir l'article entier

Review: l'avis de Guillaume (Belgique)
Review: l'avis de Guillaume (Belgique)

février 21, 2020

Je me suis mis en recherche d’une fidèle monture pour m’accompagner dans mes déplacement quotidien, sur tous les terrains et par tous les temps. J’ai scruté la toile après un vélo qui rencontre mes exigences, puis j’ai aperçu la bouille de l’Unimoke et j’ai été séduit.

Voir l'article entier